5 ερωτήσεις στην Ηλιοδώρα Παναγιωτίδου

Αρχικά, πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με την καλαθοσφαίριση;
Ξεκίνησα καλαθοσφαίριση από όταν ήμουν 10 ετών και ασχολούμαι 7 χρόνια, φέτος είναι η δεύτερη χρονιά μου στην Α2 με τους Πάνθηρες.

Πόσο δύσκολο είναι να συνδυάζεις τις απαιτήσεις της Γ Λυκείου με τις υποχρεώσεις της ομάδας;
Το κομμάτι της Γ' Λυκείου είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά όταν πρέπει να το συνδυάσεις με το άθλημα που αγαπάς. Όλα όμως μπορούν να συνδυαστούν αν υπάρχει θέληση και σωστό πρόγραμμα.

Πως σου φάνηκε το παιχνίδι με τη Πυλαία;
Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με καλές στιγμές και από τις δύο ομάδες. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, παλέψαμε όμως και καταφέραμε να φέρουμε τη νίκη στην ομάδα μας που τόσο πολύ θέλαμε.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας φέτος αλλά και οι προσωπικοί σου στόχοι;
Οι στόχοι της ομάδας είναι να καταφέρουμε να κατακτήσουμε μια υψηλή θέση στον όμιλό μας και αυτό θα γίνει μέσα από εντατική δουλειά. Προσωπικοί μου στόχοι είναι να εξελιχθώ όσο το δυνατόν περισσότερο αλλά προτεραιότητα μου τη συγκεκριμένη χρονιά αποτελεί η ακαδημαϊκή μου πορεία ώστε να πάω καλά στις πανελλαδικές.

Πως είναι στα αποδυτήρια φέτος με τόσες νέες συμπαίκτριες;
Το ρόστερ της ομάδας φέτος είναι εντελώς καινούριο. Από την πρώτη στιγμή όμως δεθήκαμε και ήρθαμε κοντά με τις νέες συμπαίκτριες και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό. Άλλωστε, κάτι τέτοιο θα μας οδηγήσει και στις επόμενες νίκες.