Τι δήλωσαν ο Coach Χαντέλης και η Νίκη Συροπούλου για τον αγώνα με τα Ιωάννινα

Η νίκη εκτός έδρας στη ΜΕΝΤ ήταν σημαντική αλλά ανήκει πλέον στο παρελθόν. Η επόμενη μέρα φέρνει μπροστά μας την ομάδα του Σ.Κ. Ιωάννινα που προέρχεται από 2 ήττες και θα προσπαθήσει να «ανοίξει λογαριασμό» στις νίκες απέναντί μας. Η ομάδα μας προπονείται εντατικά, με μοναδική απούσα την τραυματία Παναγιώτα Απούλτση ενώ η Ηλέκτρα Λυκάκη επιστρέφει και τίθεται στη διάθεση του Αρίστιππου Χαντέλη.

Για τον αγώνα με τα Ιωάννινα ο coach Χαντέλης δήλωσε πως «προερχόμαστε από ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα στην έδρα της ΜΕΝΤ το οποίο βαθμολογικά και ψυχολογικά μας έδωσε μια τεράστια ώθηση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των κοριτσιών πραγματικά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που κλείσαμε την άμυνά μας, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και μετατρέψαμε το +6 του ημιχρόνου στο +20. Ωστόσο είναι σημαντικό να μείνουμε ταπεινοί και να επικεντρωθούμε στη συνέχεια γιατί το πρωτάθλημα δεν τελειώνει την πρώτη αγωνιστική και η συνέχεια αναμένεται πολύ δύσκολη. Πλέον κοιτάμε τον επόμενο αγώνα απέναντι στα Ιωάννινα που θα είναι και το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Τα Ιωάννινα δεν έχουν καταφέρει ακόμα να κάνουν νίκη στο πρωτάθλημα, τους έχουμε δει, γνωρίζουμε πως ο κόουτς Τσιρώνης έχει κάνει μια πολύ καλή δουλειά, η ομάδα του επικεντρώνεται στο να παίξει καλό μπάσκετ, δεν τους έχουν βοηθήσει τα αποτελέσματα αλλά σίγουρα ψάχνουν την αντίδραση ξεκινώντας από το ματς της Κυριακής. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να μας συμπαρασταθεί και εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να προσφέρουμε ωραίο θέαμα και να ανταποδώσουμε τη στήριξη που θα μας προσφέρει η παρουσία του.»

Αντίστοιχα η αθλήτρια μας Νίκη Συροπούλου δήλωσε: «είναι ο πρώτος αγώνας πρωταθλήματος στην έδρα μας, θα είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που θα προσπαθήσει να κάνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και για αυτό καλούμε τον κόσμο της Καβάλας να έρθει και να μας βοηθήσει με την παρουσία του ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί μια νίκη ακόμα.»