Στην 3η θέση του πρωταθλήματος οι κορασίδες μας!

Τα καλύτερα για το τέλος κράτησαν οι κορασίδες μας καθώς στο παιχνίδι που διεξήχθη στις Σέρρες για τον μικρό τελικό του πρωταθλήματος, νίκησαν με το εντυπωσιακό 38-59 τον Πανσερραϊκο, κατακτώντας την τριτη θέση!
Το σύνολο του Κώστα Λογοθέτη ξεπέρασε τις προσδοκίες με αυτή την επιτυχία, αφού η ομάδα απαρτίζεται στην πλειοψηφία του από το τμήμα U14 και θα παραμείνει σχεδόν αυτούσιο και τα επόμενα χρόνια καθώς μόλις δύο αθλήτριες, η Μακρίνα Μοσχίδου και η Άννα Πουλή είναι γεννημένες το 2008 και αποχαιρέτησαν τις υποχρεώσεις τους ως κορασίδες με τον ομορφότερο τρόπο!
Στους 14 φετινούς αγώνες του πρωταθλήματος κορασίδων δόθηκε, ως συνειδητή επιλογή, η δυνατότητα σε 22 αθλήτριες να παίξουν, μεταξύ των οποίων και 8 αθλήτριες από το U12, με στόχο την συλλογή εμπειριών από νωρίς!
Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των αθλητριών μας για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους, η συνεισφορά σας είναι πολύτιμη!
#pantherspride #HearUsRoar
Πάνθηρες Καβάλας: Λυμπερή, Ισπικούδη 16 (2), Ποντικάκη Β. 22 (1), Πουλή 8, Μοσχίδου 8, Κωνσταντινίδου 2, Ζόιτσε 3, Κιουρτζίδου, Αγιασώτη, Βαμβακίδου, Ριμπίδου, Αποστολίνα, Ποντικάκη Ε.