Ευχαριστήριο μήνυμα της Διοίκησης

Το διοικητικό συμβούλιο των Πανθήρων Καβάλας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους διοργανωτές του τουρνουά νεανίδων που διεξήχθη στην Ηλιούπολη Αθήνας το τριήμερο 4-5-6 Μαρτίου με σκοπό να συνδυάσει την αθλητική- αγωνιστική δράση και την κοινωνική αλληλεγγύη, με την εξάλειψη της βίας και της γυναικείας κακοποίησης.
Πιο συγκεκριμένα ευχαριστεί: τον Δήμο Ηλιούπολης, την Βaseline Events, το προσωπικό του ξενοδοχείου EMMANTINA 4* στη Γλυφάδα, τον οικοδεσπότη σύλλογο Γ.Σ. Ηλιούπολης, το προσωπικό των γηπέδων στα οποία διεξήχθησαν οι αγώνες και τους οδηγούς που φρόντισαν για τη μεταφορά μας από και προς τα γήπεδα. Θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες μας για το άριστο επίπεδο της φιλοξενίας και για τη συνολική φροντίδα που έλαβαν οι αθλήτριες μας και το τεχνικό επιτελείο μας καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Επιπλέον, οφείλουμε να επισημάνουμε πως και εντός αγωνιστικού χώρου οι ομάδες που συμμετείχαν – με την Valencia να κλέβει τις εντυπώσεις - προσέφεραν το μέγιστο ώστε να διεξαχθούν δυνατά και άκρως ανταγωνιστικά παιχνίδια που είναι σίγουρο πως θα χρησιμεύσουν για την εξαγωγή συμπερασμάτων στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έπονται.
Ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να κάνουμε στο αγωνιστικό πνεύμα και στην εν γένει συμπεριφορά των ομάδων Γ.Σ. Ηλιούπολης και Εσπερίδες Καλλιθέας που επιδεικνύουν και φέτος πως η σκληρή δουλειά και ο σωστός προγραμματισμός είναι οι βάσεις για την επίτευξη σπουδαίων στόχων εντός και εκτός παρκέ. Δεν πρέπει, εξάλλου, να ξεχνάμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μία νεαρή αθλήτρια στην κρίσιμη ηλικία των 17 ετών καθώς καλείται να συνδυάσει αποτελεσματικά τον αθλητισμό με τις μαθησιακές υποχρεώσεις.
Το μήνυμα του τουρνουά ήταν ξεκάθαρο και χαιρόμαστε που βάλαμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι ώστε να ακουστεί διεθνώς το μήνυμα για την κακοποίηση των γυναικών. Το μπάσκετ μπορεί να ενώσει και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Μπορεί όμως και να στηρίξει άτομα, κοινωνικές ομάδες και να υψώσει τη φωνή του. Αυτό έκανε κι αυτή τη φορά με ένα τουρνουά που παρακίνησε με μία σημαντική πρόταση: «Μίλα, δεν είσαι μόνη».
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά την ψυχή αυτού του τουρνουά, τον Γιώργο Καράγκουτη.
Εις το επανιδείν.