Μαζί μας η ΜΕΛΤΚΟ Α.Ε.!

Εδώ και 40 χρόνια η ΜΕΛΤΚΟ Α.Ε. λειτουργεί ως μία τεχνική και εμπορική επιχείρηση με σκοπό την προσφορά υπηρεσιών στις Ελληνικές Βιομηχανίες, θέτοντας πρότυπα στην καινοτομία, την απόδοση, την επιλεξιμότητα και το πιο σημαντικό στην εξυπηρέτηση. Τα τελευταία   χρόνια έχουμε επεκτείνει τη βάση μας και έχουμε συμπεριλάβει την     Ελλάδα, την Αλβανία και το Κόσοβο, τη Βουλγαρία, τη Βόρεια Μακεδονία την Κύπρο και τη Μάλτα.

Στόχος μας είναι να ακούμε και να προκαλούμε τον εαυτό μας ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.  Ως μία   εταιρεία με κάθετη οργάνωση, με πλήρη έλεγχο διαδικασιών, από την κατασκευή μέχρι και την υποστήριξη μετά την πώληση,       έχουμε την εμπειρία και την ικανότητα να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα στην ώρα τους και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Προμηθευτείτε μεταχειρισμένα συστήματα Nordson, ανακατασκευασμένα πλήρως από τεχνικούς της ΜΕΛΤΚΟ Α.Ε., στο μισό της αξίας των καινούριων και με εγγύηση καλής λειτουργίας για δώδεκα μήνες.

Το πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης από τη ΜΕΛΤΚΟ Α.Ε., σας επιτρέπει να εξασφαλίσετε την ιδανική λειτουργία και διάρκεια ζωής των συστημάτων κόλλας, για πολλά χρόνια. Άμεση τεχνική υποστήριξη από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας και δυνατότητα συμβολαίου ετήσιας συντήρησης.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια για χειριστές ή τεχνικούς στο χώρο σας, από μηχανικούς της ΜΕΛΤΚΟ Α.Ε.. Συνδυασμός θεωρητικής προσέγγισης με οπτικοακουστικό υλικό της Nordson και πρακτική εφαρμογή επάνω σε μηχανήματα διαφόρων σειρών.

Με την κεντρική αποθήκη στο Μάαστριχτ Ολλανδίας, η παράδοση των προϊόντων γίνεται άμεσα, καθώς τα είδη φεύγουν αυθημερόν και σε συνεργασία με τη UPS παραδίδονται στην αποθήκη μας την επόμενη μέρα.

Καλέστε μας να σχεδιάσουμε και να επιλέξουμε το σύστημα που θα   καλύψει τις ανάγκες της εφαρμογή σας.

Στο χώρο δοκιμών της ΜΕΛΤΚΟ ΑΕ, δείτε το κατάλληλο σύστημα με την αντίστοιχη κόλλα σε λειτουργία, πριν αγοράσετε, και μάθετε για τα πλεονεκτήματα του εξοπλισμού κατά τη διάρκεια των δοκιμών.